marți, 30 iunie 2009

Dovlecei cu ou

E vara, e cald, e soare si dolveceii merg de minune - unde mai pui ca sunt si alimente monti :)
Sa cautam si retete care sa ii contina


Mancarica de dovlecei cu ou

Aveti nevoie de:

2 oua
1 dovlecel potrivit ca marime
2 linguri ulei de masline
50 g cascaval ras
1 lingura smantana slaba
sare

Cum procedam:

-taiem dolvelelul in felii de 2-3 mm grosime si il saram
-Il lasam sa stea minim 10-15 min
-il scurgem de apa, il punem intr-un vas termorezistent uns cu 2 linguri de ulei de -masline si il dam la cuptor la foc mic pt 10-15 min
-spargem ouale si le pregatim ca pt omleta, amestecam lingura de smantana si punem peste dovlecei
-radem cascavalul pe razatoarea mare si il punem peste
-mai dam la cuprot pt alte 5 min la foc mic apoi la foc mare pana se rumeneste cascavalul

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu