File de peste cu legume
Aveti nevoie de:
4 fileuri de peste taiate foarte subtire si lungi (eu cumpar bucata intreaga si il fac eu file)
1 ceapa
1 rosie
1/2 ardei verde
1/2 ardei galben
100 gr dovlecel
2 linguri ulei masline
sare, piper, alte condimente
Cum procedam:
-taiem fileurile foarte subtiri
-taiem toate legumele bastonase subtiri
-punem legumele la "calit" in cateva lingruri de apa in tigaia de teflon
- scoatem legumele pe hartie absorbanta
- amestecam uleiul de masline cu sarea, piperul, alte condimente si omogenizam
- ungem fiecare file cu amestecul de ulei si condimente, punem legumele calite si rulam dupa care le prindem cu ata alimentara
-ungem cu amestecul de ulei si condimente si partea exterioara a pestelui si le punem in tigaia de teflon
Pofta buna!
marți, 30 iunie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu