marți, 30 iunie 2009

Chiftelute de peste


Incepem seria retetelor cu retete pe baza de peste



Chiftelute de peste

Aveti nevoie de :

300 grame file peste (eu folosesc somon) - proteina
1 ou -proteina
1 legatura potrivita de marar IG<35
1 lingurita cimbru
1 praf de sare
2 linguri ulei de masline extravirgin
2-3 cepe verzi IG<35


-prajim pestele in tigaia de teflon fara ulei pana se patrunde bine
-il scoatem si il maruntim cu furculita
-taiem ceapa cat mai fin si o punem la "calit" intr-o lingura doua de apa in tigaia de teflon
-amestecam intr-un castron pestele cu ceapa, mararul, cimbrul si oul
-punem la incins ukeiul de masline si facem chiftelutele pe care le punem la prajit in ulei incins
-se poate consuma cu salate sau cu sosurile pentru peste pe care le gasiti in categoria "sosuri"
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu